Brabant Altijd Vrij

Brabant Altijd Vrij

Reis je vaak en ver met de bus? Dan zit je goed met Brabant Altijd Vrij. Je reist de hele maand onbeperkt met de bus in heel Brabant voor € 133,52 per maand.

Is dit abonnement de beste keus voor jou?

Het Altijd Vrij abonnement is voordelig als je elke dag een langere afstand (meer dan 20 kilometer enkele reis) reist. Vul jouw reis in en ontdek de bijbehorende prijs. Zo kun je zelf berekenen of je per maand goedkoper uit bent met dit abonnement. Bij twijfel kun je contact opnemen met de klantenservice voor persoonlijk advies.

Ga je voor een Brabant Altijd Vrij jaarabonnement? Dan bespaar je 2 maanden en betaal je €1.335,17. De prijs van het maandabonnement is namelijk € 133,52.

Let op: Ben je tussen de 4 en 18 jaar of 65 jaar of ouder? Dan ontvang je automatisch 34% korting op de ritprijs wanneer je op saldo reist met je persoonlijke OV-chipkaart.

Voorwaarden Brabant Altijd Vrij (maand- en jaarabonnement)

  • Brabant Altijd Vrij geldt op alle Bravo-bussen van Arriva en Hermes in Brabant met uitzondering van de Nightliners en Transferiumbussen.
  • Brabant Altijd Vrij geldt ook op het hele traject van buslijn 99 (Nijmegen – Graven - Uden) en buslijn 82 (Gennep- Venray). 
  • Brabant Altijd Vrij is niet geldig in Arriva-bussen uit Gelderland, de lijnen 165 en 166 (Den Bosch – Druten) en bij andere busvervoerders in de regio. 
  • Brabant Altijd Vrij kan alleen geladen worden op een persoonlijke OV-chipkaart.
  • Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee.
  • Reis je als betalende reiziger vanaf 12 jaar met een OV-chipkaart? Dan mogen ook max. 2 kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen.
  • Overstappen is altijd mogelijk.
  • Brabant Altijd Vrij is één maand of jaar geldig na de opgegeven ingangsdatum.

Bestel nu Brabant Altijd Vrij

Je kunt dit abonnement bestellen in de webshop van Arriva (West- en Oost-Brabant) of Hermes (Zuid-Oost Brabant) door op het kaartje te klikken. Het maakt niet uit welke webshop je kiest. Het abonnement is geldig bij beide vervoerders.