Dalurendagkaartje

Dalurendagkaartje

Reis je weleens met de bus? En na de ochtendspits of in het weekend? Reis dan gemakkelijk met het Dalurendagkaartje. Je reist dan doordeweeks na 09.00 uur en het in weekend de hele dag onbeperkt met de bus. In de maanden juli en augustus kun je ook doordeweeks de hele dag met het Dalurendagkaartje reizen! 

Let op: door de Corona-maatregelen is het niet mogelijk om een kaartje in de bus te kopen bij de chauffeur. Koop het E-ticket Dalurendagkaartje online in de webshop van een van de vervoerders: Arriva of Hermes. Of koop een kaartje bij een verkooppunt.

Prijs

De prijs van een Dalurendagkaartje is €6,84. Voor bepaalde ritten op interregionale lijnen van Arriva (lijnen 310, 400 en 401) is de prijs € 13,68. 

Is dit de beste keus voor jou?

Reizen met een Dalurendagkaartje is alleen voordelig als je weinig met de bus reist en geen OV-chipkaart hebt. Zodra je regelmatig met de bus reist is reizen met de OV-chipkaart al snel interessanter. Vul jouw reis in en ontdek de bijbehorende prijs. Zo kun je zelf berekenen wanneer je goedkoper uit bent. Bij twijfel kun je contact opnemen met de klantenservice voor persoonlijk advies.

Let op: Ben je tussen de 4 en 18 jaar of 65 jaar en ouder? Dan ontvang je automatisch 34% korting op de ritprijs wanneer je op saldo reist met je persoonlijke OV-chipkaart.

Voorwaarden Dalurendagkaartje

  • Het Dalurendagkaartje is geldig op alle Bravo-bussen van Arriva en Hermes in Brabant met uitzondering van de Transferiumbussen en de Nightliners.
  • Het tarief voor de Dalurendagkaart is € 6,84.
  • 1 dag onbeperkt geldig in de daluren, overstappen is mogelijk.
  • Het Dalurendagkaartje is geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur ’s ochtends. De kaart is ook vóór 09:00 uur ’s ochtends geldig in het weekend, juli en augustus, op Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, de dag na Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag en van 25 t/m 31 december.
  • Kinderen tot 4 reizen altijd gratis mee. Ben je 12 jaar of ouder en reis je met een geldig Dalurendagkaartje bij Bravo? Dan mogen ook max. 2 kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen.
  • Voor de interregionale Arriva-lijnen 310, 400, en 401 geldt een extra tarief (zie hieronder).

Extra kosten bij lange afstanden

Voor bepaalde ritten op interregionale lijnen van Arriva (lijnen 310, 400 en 401) is de prijs € 13,25. Ontdek hier de tarieven.