Bravoflex Moerdijk

Bravoflex is jouw rit op bestelling in en om de gemeente Moerdijk. Deze aanvullende vervoerservice bestel je gewoon wanneer het jou uitkomt, ’s avonds en in het weekend.

Let op: Op 13 december 2020 stopt Bravoflex in Moerdijk in de huidige vorm, een alternatief is in de maak. Lees hier meer. 

Je reist gemakkelijk van halte naar halte, zonder overstap. Het is een nieuwe vorm van openbaar vervoer, zonder vaste route of dienstregeling. Enorm flexibel dus! Je reserveert via de handige app en bepaalt zelf hoe laat en bij welke halte je wordt opgehaald. Ook overstappen op een andere buslijn of bij een OV-knooppunt is eenvoudig met Bravoflex.

Hoe werkt het?

  • Download de gratis OV flex app in de Google Play Store (externe link) of de App Store (externe link) of bel 088 - 0761 977 
  • Plan zelf je rit, kies de instaphalte en eindhalte in en om de gemeente Moerdijk
  • Bepaal zelf hoe je betaalt: direct via de app, of met je pinpas bij de chauffeur
  • Bekijk in de app hoe laat je wordt opgehaald
  • Beoordeel de rit na afloop in de app

Tijden

In en om de gemeente Moerdijk rijdt Bravoflex op momenten dat de reguliere bussen niet of nauwelijks rijden. Als aanvulling op de dienstregeling dus. 7 dagen per week, het hele jaar door:

  • Op maandag t/m vrijdag van 19.00 – 0.00 uur
  • Op zaterdag en zondag van 9.00 – 0.00 uur
  • Op feestdagen van 9.00 – 0.00 uur (oudejaarsavond tot 20.00 uur)

Wat kost het?

Voor Bravoflex Moerdijk betaal je € 3,50 per persoon per rit. Altijd. Lekker duidelijk. Voor elke rit binnen de gemeente Moerdijk. Je betaalt direct via de app of bij de chauffeur met je pinpas.

Waar zijn de haltes?

Bravoflex rijdt tussen bushaltes, treinstations en OV-knooppunten in en om de gemeente Moerdijk. Jij kiest welke. Vanaf de OV-knooppunten reis je eenvoudig verder met de trein of bus. De haltes zie je hier:

Klik op de kaart voor een vergroting

Meer informatie

Wil je meer weten over Bravoflex Moerdijk? Lees de flyer, bekijk de veelgestelde vragen of bekijk het filmpje.