Vergroen je reis, doneer een boom

Vergroen je reis, doneer een boom

Arriva, de vervoerder die het openbaar vervoer in Oost- en West-Brabant verzorgt, hecht veel waarde aan duurzaamheid. Het openbaar vervoer is al groen en die ontwikkeling zet zich voortdurend door. Zo rijden steeds meer treinen van Arriva op groene stroom en worden er meer elektrische bussen ingezet. Ook krijgen medewerkers van Arriva trainingen voor zuiniger rijgedrag. Maar het kan nóg groener. Ook letterlijk. Spaar met Arriva mee voor bomen!

Bomen nemen namelijk CO2 op uit de atmosfeer en zetten dat om in zuurstof. Dus met iedere boom die Arriva plant, komen we weer een stap verder in de richting van CO2-neutraal reizen. Tegelijkertijd maken we ons land een stuk groener. Want Arriva plant de helft van alle bomen in Nederland ‒ en als het even kan steeds in een andere regio! Zoals in het Bentwoud, bij de Klinkenbergerplas, in het Hollandse Hout en in het Waalse Bos.
De andere helft laten ze groeien in de tropen, waar bomen sneller CO2 opnemen. Jouw boom heeft daar zelfs nog meer impact, omdat het herbebossingsproject ook nog eens de lokale bevolking steunt.

Doneren?

Voor iedere 10 euro zorgt Arriva voor twee bomen ‒ die gegarandeerd 30 jaar lang verantwoord worden beheerd. Samen kunnen zo duizenden en duizenden bomen geplant worden en groeien. Doe ook mee! Doe dan een donatie. Direct enkele van je ritten vergroenen? Sms ‘SvG’ naar 4333 (3 euro per verstuurd bericht).

Lees meer op arriva.nl/samenvoorgroen