Stadskaartje Tilburg, Breda en Den Bosch tijdens de gehele herfstvakantie geldig

Eropuit in de herfstvakantie? Tijdens de gehele herfstvakantie is het stadskaartje geldig in de Brabantse steden Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Van zaterdag 12 tot en met zondag 20 oktober kunnen reizigers voor slechts 3 euro reizen in de stad. Het Stadskaartje is te koop bij de buschauffeur in de bus. En iemand die reist met het Stadskaartje, mag ook nog twee kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar gratis meenemen. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om met de bus een bezoek te brengen aan de stad.

Citymaps
Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober zijn er promotieteams aanwezig, van 10.00 tot 14.00 uur, op het busstation in Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Zij delen ‘citymaps’ uit met leuke bezienswaardigheden in de stad om te ontdekken en zakjes gezonde noten voor extra energie tijdens de reis.

 

Bereikbaarheid
Een museum bezoeken, lekker uit eten of shoppen, met het Stadskaartje kan het allemaal. Reizen met het openbaar vervoer gaat sneller en makkelijker dan de meeste mensen denken. Zeker naar de stad. Het voordelige Stadskaartje is normaal gesproken alleen geldig op zaterdag en zondag. De komende herfstvakantie is het vervoerbewijs ook geldig tijdens weekdagen.

 

Geldigheid en verkrijgbaarheid

Het Stadskaartje is één dag geldig tijdens de herfstvakantie (12 tot en met 20 oktober) op alle stadslijnen in Breda, ’s-Hertogenbosch of Tilburg. Twee kinderen t/m 11 jaar reizen gratis mee.
Stadslijnen Breda: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 11
Stadslijnen ’s-Hertogenbosch: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9 en buurtbus 250 (niet geldig op de transferiumlijnen)

Stadslijnen Tilburg: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Het Stadskaartje is verkrijgbaar in de bus bij de buschauffeur. In de bus betalen reizigers met pin, contactloos of creditcard. Ook is het mogelijk het Stadskaartje in de voorverkoop te kopen bij de Arriva OV Servicepunten in Brabant.

 

Na de herfstvakantie is het stadskaartje weer enkel op zaterdagen en zondagen geldig.