Reizigersonderzoek SmartwayZ.NL

Je reist regelmatig door Zuid-Nederland. Met de auto, het openbaar vervoer of misschien wel met de taxi. Voor je werk, opleiding of privé. Maar het gaat niet altijd zoals je zou willen. Je staat vast in de file, moet wachten op de trein of hebt geen openbaar vervoer bij je in de buurt. Herkenbaar?

SmartwayZ.NL voert een reizigersonderzoek uit onder reizigers in Zuid-Nederland. Vanuit Bravo willen we je graag attenderen op dit onderzoek. Iedereen die zich vóór 14 juni aanmeldt en het reizigersonderzoek volledig invult, maakt kans op een gratis e-bike of activity tracker. In de week van 24 juni brengt SmartwayZ.NL de winnaars per e-mail op de hoogte. Zowel de huidige als nieuwe panelleden maken kans om te winnen.

Denk mee en werk samen aan een betere mobiliteit

In SmartwayZ.NL werkt de provincie intensief samen met andere overheden, markt- en kennispartijen en andere belanghebbenden om de doorstroming in Zuid-Nederland te verbeteren en innovatie te stimuleren. SmartwayZ.NL is opgericht. We werken aan het vlotste, veiligste, slimste en meest robuuste mobiliteitsnetwerk van Nederland. Hier hebben ze jou bij nodig. Want de oplossingen voor mobiliteit die we bedenken moeten natuurlijk wel aansluiten op jouw reisgedrag en jouw wensen.

Meer weten over SmartwayZ.NL en het reizigersonderzoek? Kijk op https://www.smartwayz.nl/reiziger/het-reizigersonderzoek/