Reis je wel eens met Bravoflex in Moerdijk? Dan horen wij graag je mening!

Reis je wel eens met Bravoflex in Moerdijk? Dan horen wij graag je mening, wensen en ideeën om Bravoflex te verbeteren!

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een groepsgesprek op woensdag 26 februari van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis van Moerdijk (Pastoor van Kessellaan 15, 4761 BJ Zevenbergen). De avond is geheel verzorgd en je wordt ontvangen met een kop koffie/thee en een versnapering. Als dank voor de deelname ontvang je na afloop van de avond een VVV-cadeaucheque ter waarde van €30,-.

Meld je eenvoudig aan

Aanmelding kan via www.moventem.nl/bravoflex of telefonisch via 0575 – 760 227. Onderzoekbureau Moventem informeert je via de mail of telefonisch verder over het programma.

Bij grote interesse wordt een selectie van deelnemers gemaakt, waarbij gelet wordt op een optimale spreiding van leeftijd. Bij te weinig aanmeldingen wordt het groepsgesprek omgezet in individuele telefonische interviews. Moventem neemt dan contact met je op om een telefonisch gesprek in te plannen. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Indien je deelneemt aan een telefonisch interview, dan ontvang je na afloop als dank voor je deelname een VVV-cadeaucheque ter waarde van €10,-.

Als je nog vragen of opmerkingen heeft, dan kun je contact opnemen met Sander van Beek van Moventem (via sander@moventem.nl en/of telefonisch via 0575-760227).

Bravoflex Moerdijk

Ruim een jaar geleden ging het nieuwe vervoerssysteem Bravoflex ook in Moerdijk van start. Met dit flexibele vervoerssysteem op afroep kunnen reizigers in de avonduren en weekenden kriskras door Moerdijk reizen, zonder vaste route of dienstregeling. Welke haltes en/of OV-knooppunt dat bepaalt de reiziger van de rit zelf. Een tussentijdse evaluatie liet al zien dat Bravoflex positief wordt beoordeeld. Maar we willen met de verdiepende interviews meer informatie krijgen om Bravoflex verder te verbeteren.