Dit jaar helaas geen volle Carnavalsbussen

Vanwege het coronavirus helaas geen groot Carnavalsfeest zoals voorgaande jaren. En dit jaar niet met zijn allen uit en thuis op de fiets of met de bus. Een schrale troost zijn de festiviteiten die je vanuit huis en vanaf de bank online kunt volgen.

We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet:

 • Carnaval vieren met Omroep Brabant
  Om toch carnaval te vieren, heeft Omroep Brabant allerlei moois voor je in petto. Natuurlijk openen zij carnaval met 3 Uurkes Vurraf. Helemaal coronaproof dit jaar. Het publiek host dit jaar mee door de eigen huiskamer. Een aantal van die huiskamers is te zien op de Vidiwall. Vrijdag 12 februari om 15.00 uur trappen ze af. Ook is het Fijnfisjenie café is op tv geopend op zaterdag 13 en zondag 14 februari tussen 18.45 en 20.00 uur.
  Check de hele programmering op de website van Omroep Brabant.
 • De Grote Carnavalsshow
  Op carnavalszondag vindt online De Grote Carnavalsshow plaats met optredens van FeestDJ Ruud, Party Friex en Lamme Frans. Ook zijn de tonpraters Andy Marcelissen, Berry Knapen en Dirk Kouwenberg te gast en is er een bingo. Tickets en meer info via hun website.
 • De Grote Carnaval Livestream 2021 vanuit Kruikenstad 
  Een gratis livestream voor iedereen. Met optredens van onder andere Partyfriex, Peter Loree, Dennis Beso, Tommy Santo carnaval muziek bingo, Claploopers, Jouri Plaizier en De Dronkedaorissen. De stream is gratis te zien, maar wil je meedoen voor geweldige prijzen tijdens de Carnavals muziekbingo dan moet je wel even bingo kaarten kopen via www.013emblemen.nl. 
 • Drie dagen live d'n Klets vanuit Oeteldonk
  Wanneer carnaval écht van start gaat, op zondag 14 februari om 11.11 uur, wordt er live vanuit café de Smidse in Oeteldonk de Kletsavonden uitgezonden. En dat 12 uur per dag, drie dagen lang. Volg het via Facebookpagina of op YouTube. 

Hopelijk tot volgend jaar in een volle Carnavalsbus!