Bravoflex Moerdijk vanaf 13 dec ook in gemeenten Halderberge, Drimmelen en Altena

Bravoflex, de flexibele vervoerservice, wordt na Moerdijk nu ook actief in de gemeenten Halderberge, Drimmelen en Altena. Hier rijdt Bravoflex als extra service in de avonduren, de weekenden en op feestdagen. In Oud Drimmelen, Blauwe Sluis en Noordschans is Bravoflex vanaf 13 december dagelijks ook overdag te boeken.

Hoe werkt het?

Wie Bravoflex boekt, wordt vanaf een bushalte naar keuze naar een treinstation of OV-knooppunt gebracht, een zogeheten ‘hub’. De reiziger kan vanaf elke halte in het gebied een reis van en naar de meest logische hub boeken. Hier kan dan worden overgestapt op trein, bus of veerpont. De vervoerservice is te boeken via de speciale nieuwe app of via de telefoon. Voor het reserveren van Bravoflex Moerdijk, kun je de Bravoflex-app downloaden. Let op: dit is een nieuwe app. De OV-flex app werkt niet meer voor Bravoflex in dit gebied.

Wat kost Bravoflex?

Je betaalt voor wat je reist. De kosten bestaan uit een opstap- en kilometertarief. Het kilometertarief wordt berekend aan de hand van de kortste route van A naar B. Betalen kan eenvoudig met de pinpas bij de chauffeur. Het standaardtarief is € 2,48 plus € 0,44 per kilometer.

Wanneer rijdt Bravoflex?

Bravoflex rijdt het hele jaar in Moerdijk, Halderberge, Drimmelen en Altena op:

  • maandag tot en met vrijdag van 19.00 tot 00.00 uur;
  • zaterdag, zon- en feestdagen van 09.00 tot 00.00 uur.

In Oud Drimmelen, Blauwe Sluis en Noordschans kunnen reizigers ook maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 tot 19:00 uur gebruik maken van deze slimme combinatie van OV en Taxi. Zij betalen dan het OV-tarief van € 0,99 plus € 0,175 per kilometer. Na 19:00 uur, in het weekend en op feestdagen betalen reizigers het standaardtarief.