Bravoflex Moerdijk, Halderberge, Drimmelen, Altena

Bravoflex is jouw rit op bestelling in gemeenten Moerdijk, Halderberge, Drimmelen en Altena. Deze aanvullende vervoerservice bestel je gewoon wanneer het jou uitkomt, ’s avonds en in het weekend. Je reist gemakkelijk van halte naar hub, zonder overstap. Het is een nieuwe vorm van openbaar vervoer, zonder vaste route of dienstregeling. Enorm flexibel dus! Je reserveert via de handige app en bepaalt zelf hoe laat en bij welke halte je wordt opgehaald. Overstappen op een andere buslijn of bij een OV-knooppunt is eenvoudig met Bravoflex.

Met ingang van 13 december rijdt Bravoflex Moerdijk ook in de gemeenten Halderberge, Drimmelen en Altena. Bravoflex is de extra vervoerservice voor de avonduren, in het weekend en op feestdagen, daar waar niet of nauwelijks openbaar vervoer beschikbaar is. Daarnaast hebben de buurtschappen Oud Drimmelen, Blauwe Sluis en Noordschans nu ook een verbinding gekregen. Hier rijdt Bravoflex de hele dag door. Met de nieuwe app van Bravoflex boek je een rit naar keuze vanaf een bushalte naar een treinstation, veerhalte of OV-knooppunt, een zogeheten ‘hub’. Vanaf deze hubs zijn Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of 's-Hertogenbosch in 1 overstap bereikbaar. Je betaalt € 2,48 + € 0,44 per kilometer volgens de kortst mogelijke route. Reis je overdag van of naar de buurtschappen Oud Drimmelen, Blauwe Sluis en Noordschans dan betaal je regulier ov-tarief (€0,99 en €0,175 per km).

Hoe werkt het?

Voor het reserveren van Bravoflex Moerdijkkun je de Bravoflex-app downloaden. Let op: dit is een nieuwe app. De OV-flex app werkt niet meer voor Bravoflex in dit gebied.

 • Download de gratis Bravoflex-app in de Google Play Store of de App Store en meld je binnen 6 stappen aan (beschikbaar voor iOS 9 en hoger & Android 6.0 en hoger). In deze app kun je ook altijd precies zien waar de chauffeur is, hoe laat je wordt opgehaald en hoe laat je op je eindbestemming arriveert. Zo hoef je dus niet onnodig te wachten bij een halte. 
 • Vervolgens voer je met de Bravoflex -app je gewenste vertrek- en aankomsthub en gewenste aankomsttijd in. 
 • Binnen enkele seconden wordt berekend hoe laat je wordt opgehaald en om op tijd op je bestemming te arriveren (we streven naar een wachttijd van maximaal 15 minuten).
 • Dan pas beslis je of je Bravoflex bestelt of niet en kun je de rit bevestigen.
 • Via de app kun je altijd precies zien waar je chauffeur is, hoe laat je wordt opgehaald en hoe laat je op je eindbestemming arriveert. Zo hoef je dus niet onnodig te wachten bij een halte. Ook kun je via de app feedback geven over je reis en je hebt automatisch een overzicht van al je ritten.

Tijden

Bravoflex rijdt in gemeenten Moerdijk, Halderberge, Drimmelen en Altena het hele jaar op:

 • maandag tot en met vrijdag van 19.00 tot 00.00 uur
 • zaterdag, zondag- en feestdagen van 09.00 tot 00.00 uur

In Oud Drimmelen, Blauwe Sluis en Noordschans rijdt Bravoflex ook:

 • maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 00.00 uur
 • zaterdag, zon- en feestdagen van 09.00 tot 00.00 uur.

Wat kost het?

Je betaalt voor wat je reist. De kosten bestaan uit een opstap- en kilometertarief. Het kilometertarief wordt berekend aan de hand van de kortste route van A naar B. Dus ook wanneer de chauffeur omrijdt vanwege een omleiding of om een andere klant op te halen. Betalen is eenvoudig, met je pinpas bij de chauffeur.

Standaard tarief
€ 2,48 + € 0,44 per kilometer
Geldt op de avonden en in het weekend

Tarief Oud Drimmelen, Blauwe Sluis en Noordschans
€ 0,99 + € 0,175 per kilometer
Geldig tussen maandag t/m vrijdag 07.00 tot 19.00 uur.

Waar zijn de haltes?

Bravoflex rijdt in de avonduren, weekenden en op feestdagen in de gemeenten Moerdijk, Halderberge, Drimmelen en Altena. In Oud Drimmelen, Blauwe Sluis en Noordschans rijdt Bravoflex ook overdag.
Het vervoer verbindt alle bushaltes in het gebied met hubs. Vanaf elke halte in het gebied kun je een reis van en naar een hub boeken.


Klik op de afbeelding voor een vergroting

 1. OV-knooppunt Zevenbergen, Station
 2. OV-knooppunt Oudenbosch, Station
 3. OV-knooppunt Oud Gastel, Busstation
 4. OV-knooppunt Dinteloord, Zuideinde
 5. OV-knooppunt Numansdorp, Rijksweg A29
 6. OV-knooppunt Lage Zwaluwe, Station
 7. OV-knooppunt Werkendam Veer Gorinchem
 8. OV-knooppunt Sleeuwijk De Tol
 9. OV-knooppunt Sleeuwijk Veer Gorinchem
 10. OV-knooppunt Wijk en Aalburg Kromme Nol
 11. OV-knooppunt Made Gemeentehuis
 12. OV-knooppunt Wagenberg Kruispunt
 13. OV-knooppunt WooudrichemVeer Gorinchem
 14. Buurtschap Noordschans
 15. Buurtschap Blauwe Sluis
 16. Buurtschap Oud Drimmelen

Alle voordelen op een rij

 • Reis flexibel buiten de reguliere busdienstregeling
 • Het hele jaar door
 • Kies zelf wanneer je reist, zonder vaste route
 • Perfecte aansluiting op hubs
 • Makkelijk een rit bestellen tot een uur voor vertrek
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Volg de taxi via de app
 • Inzicht in de ritten, voor- en achteraf

Meer informatie

Bekijk hier de folder.