Bravodirect

Bravodirect is hét netwerk van snel, frequent en comfortabel busvervoer in Brabant.

Wil je snel en comfortabel met de bus van Breda naar Oosterhout? Of van 's-Hertogenbosch naar Tilburg? Of van Uden naar Eindhoven? Door heel Brabant rijden de Bravodirect bussen met hoge frequentie en met goede aansluitingen op andere bussen en de trein. Daarnaast bieden de snelle, directe bussen o.a. comfortabele zitplaatsen, WIFI en USB-poorten voor het opladen van je smartphone en andere apparatuur.

Bravodirect is de naam voor het hoogwaardig openbaar busvervoer in Brabant. Het zijn snelle, directe buslijnen met goede aansluitingen op andere bussen en de trein. Op deze buslijnen wordt gereden met extra comfortabel materieel en de frequentie is, zeker in de spits, hoger dan bij reguliere buslijnen. Samen met de trein vormt Bravodirect dé ruggengraat van het openbaar vervoernetwerk in Brabant. Vanuit die basis reist u overal naartoe.

Eén naam voor alle snelle buslijnen
Eerder reden in West- en Oost-Brabant de Bravodirect bussen onder de naam Volans en in Zuidoost-Brabant reden de 300- en 400-buslijnen onder de naam Bravo. Best verwarrend. Daarom komt er nu één merk voor alle snelle buslijnen: Bravodirect.  Zo zijn de frequente, directe bussen voortaan goed te herkennen. Oók bij de bushalte.

Overige buslijnen
Naast Bravodirect rijden er in Brabant uiteraard ook stad- en streekbussen en buurtbussen. Brabantliner is de naam voor de buslijnen met een bestemming buiten Brabant. Verder worden er steeds meer slimme maatwerkoplossingen ingezet, zoals Bravoflex en Bravofiets. Hiermee is het openbaar vervoer in Brabant dé verbindende schakel tussen mensen, steden en bedrijven. 

Plan je reis met de reisplanner
Wil je weten hoe je het snelst met de bus van A naar B komt? Plan je reis dan met onze reisplanner. Of bekijk hier het overzicht van alle Bravodirect buslijnen.