Snel en makkelijk naar de Efteling vanaf stations Breda, Tilburg en Den Bosch

Artboard 1
dagje uit

Neem de Efteling-bus

Je sprookjesachtige dag begint al bij de reis: vrolijk en zorgeloos met het openbaar vervoer. De verkeersdrukte hindert je niet, een parkeerplek hoef je niet te zoeken en je wordt vlakbij afgezet. En onderweg kun je gezellig kletsen.

De reis naar de Efteling

Waar je ook vandaan komt, de Efteling is altijd goed bereikbaar met de (internationale) trein en bus. Je reist naar station Breda, station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch, en daar neem je de Efteling Express, die je rechtstreeks en zonder tussenstops naar het attractiepark brengt. De bussen rijden heel regelmatig, dus je hoeft nooit lang te wachten!

De bus van station Breda (lijn 802) rijdt uitsluitend in bepaalde weekenden en tijdens vakantieperioden.

Combiticket en vervoerbewijzen

Vanaf station Breda, Tilburg en Den Bosch reis je extra voordelig. Want je kunt vooraf, gewoon online, een combiticket bestellen. Dat is je vervoerbewijs en je entreebewijs voor de Efteling ineen. Met zo’n combiticket hoef je bij de Efteling niet meer in de rij te staan voor de kassa. En vaak is zo’n ticket goedkoper dan je reiskosten, parkeerkosten en entreekosten bij elkaar!

Geen combiticket? Op alle buslijnen naar de Efteling kun je reizen met je OV-chipkaart. Je kunt ook altijd een los vervoerbewijs kopen bij de buschauffeur. Een ritkaart (enkele reis) kost 4,24 euro; een Dalurendagkaart 6,63 euro. Je kunt (uitsluitend) pinnen in de bus. Wil je je kaartje contant kopen, dan kan dat bij een van de vijftig voorverkooppunten in Noord-Brabant.

Bekijk al je reismogelijkheden op arriva.nl/efteling.