Word kwaliteitswaarnemer in Oost- en West- Brabant

Word kwaliteitswaarnemer in Oost- en West-Brabant!

Zelf invloed uitoefenen op de kwaliteit van je busritten? Dat kan bij Arriva, de vervoerder die het busvervoer verzorgt in Oost- en West-Brabant.

Arriva zet zich iedere dag in om haar reizigers betrouwbaar, veilig en comfortabel naar hun bestemming te brengen. Daarbij hebben ze natuurlijk niet alles in de hand. Werkzaamheden kunnen leiden tot vertraging, en slechte weersomstandigheden tot een vieze bus of trein. Maar op veel onderdelen heeft de vervoerder wél invloed, zoals de reisinformatie tijdens de rit en de eigen klantvriendelijkheid. Daarop willen Arriva meer grip krijgen, zodat  de vervoerder zijn dienstverlening gericht kan verbeteren.

Arriva Prestatie Monitor

Dat doen Arriva via APM: de Arriva Prestatie Monitor. In dit programma beoordeel jij, als reiziger, een tot twee keer per maand een rit op je vaste buslijn. Je doet dat aan de hand van een aantal vragen, die je via een speciale app kunt beantwoorden. Internetverbinding is daarvoor niet nodig.
Buiten deze vaste waarnemingen om kun je ieder moment een melding doen, bijvoorbeeld van een defect in de bus, of van een onveilige situatie bij een halte.
Help mee!

Jouw reactie komt rechtstreeks terecht bij de betreffende afdeling van Arriva, die er vervolgens mee aan de slag gaat. Zo beschikken zij dankzij jou over de juiste informatie om specifieke problemen of gebreken op te lossen.

Maak samen het openbaar vervoer beter!
Meedoen? Lees hoe jij kwaliteitswaarnemer kunt worden!