Opening Arriva OV Servicepunt op busstation Tilburg op 8 mei

Speciale openingsacties voor alle reizigers, van jong tot oud!

Op woensdag 8 mei is de officiële opening van het Arriva OV Servicepunt op het busstation in Tilburg. Reizigers kunnen in het Arriva OV Servicepunt terecht voor vragen en advies over het openbaar vervoer. Ook zijn er diverse vervoerbewijzen te koop voor het reizen met de bus. In het Arriva OV Servicepunt is het ook mogelijk om met contant geld te betalen, dit in tegenstelling tot in de bus. Het Arriva OV Servicepunt bevindt zich op het busstation, ter hoogte van perrons C/D/E. Het nieuwe busstation in Tilburg is op 11 maart jongstleden reeds in gebruik genomen. Met de opening van het Arriva OV Servicepunt is de dienstverlening aan reizigers compleet.

Arriva trakteert haar reizigers
Om de opening feestelijk bekend te maken, trakteert Arriva haar reizigers op een Brabantse lekkernij. Op 8 mei, tussen 8.00 en 18.00 uur, kunnen reizigers een kijkje nemen in het Arriva OV Servicepunt en van de traktatie genieten. Let op, op=op.

Win combitickets voor de Efteling
Speciaal voor onze kleinste reizigers is er een kleurplaten wedstrijd. De winnaar maakt kans op 4 combitickets Efteling (entree Efteling + busvervoer). Kleurplaten zijn vanaf 8 mei te verkrijgen in het Arriva OV Servicepunt. Inleveren kan tot 5 juni 2019.

Omruilactie busboekjes nieuwe dienstregeling
Reizigers die een busboekje van de stadsdienst Tilburg (ingangsdatum 9 december 2018) hebben, kunnen dit boekje gratis omruilen. Arriva rijdt sinds de ingebruikname van het nieuwe busstation op 11 maart, een licht gewijzigde dienstregeling. De nieuwe busboekjes zijn ook te koop in het Arriva OV Servicepunt.