Efteling: een attractiepark voor het leukste dagje uit!

Artboard 1
dagje uit

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, middenin de natuur.

Je sprookjesachtige dag begint al bij de reis: vrolijk en zorgeloos met het openbaar vervoer. De verkeersdrukte hindert je niet, een parkeerplek hoef je niet te zoeken en je wordt vlakbij afgezet. En onderweg kun je gezellig kletsen. De Efteling is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België.

Met het OV naar de Efteling

De Efteling is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Je kunt met de trein naar station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch. Vanaf deze stations rijden de buslijnen 300, 301, 800 en 801 maar liefst 6x per uur naar de Efteling. Bekijk de actuele vertrektijden in onze reisplanner

Overnacht je in het Efteling Hotel? Bussen 300 en 301 stoppen vlakbij. Stap uit bij bushalte Horst. Bosrijkgasten kunnen buslijn 300, 301, 800 en 801 naar de hoofdentree van de Efteling nemen; vandaaruit is het een paar minuten lopen naar Efteling Bosrijk.

Handig: koop in één keer online je vervoer en tickets!

Jouw dagje Efteling nog makkelijker geregeld? Koop dan online een Combi-ticket voor het OV en de Entree van de Efteling. Je kunt kiezen voor een Combi-ticket Bus + Entree Efteling. Deze is te koop in de webshop van Arriva. Of kies voor het Combi-ticket Trein + Bus + Entree Efteling in de Spoordeelwinkel van NS. In beide webshops kun je veilig betalen met iDEAL en er worden geen boekingskosten in rekening gebracht.

Combi-ticket Bus + Entree Efteling
Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling en reis bovendien gratis met de bus! Een Combi-ticket busreis + Entree Efteling koop je voor 42 euro. Wist je dat de reguliere entreeprijs van de Efteling ook 42 euro is? Bovendien bespaar je met je busreis parkeerkosten. Waar wacht je nog op?

Koop online je combiticket Bus + Entree Efteling 

Combi-ticket Trein + Bus + Entree Efteling
In de spoordeelwinkel van NS koop je voor slechts 45 euro een combi-ticket Trein + Bus + Entree Efteling!

Koop online je combiticket Trein + Bus + Entree Efteling