Efteling: een attractiepark voor het leukste dagje uit!

Artboard 1
dagje uit

Natuurlijk met het OV!

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, middenin de natuur.

Je sprookjesachtige dag begint al bij de reis: vrolijk en zorgeloos met het openbaar vervoer. De verkeersdrukte hindert je niet, een parkeerplek hoef je niet te zoeken en je wordt vlakbij afgezet. En onderweg kun je gezellig kletsen. De Efteling is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België.

Met het OV naar de Efteling

Waar je ook vandaan komt, de Efteling is altijd goed bereikbaar met de (internationale) trein en bus. Je reist naar station Breda, station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch, en daar neem je de Efteling Express bus, die je rechtstreeks en zonder tussenstops naar het attractiepark brengt.

Handig: koop in één keer online je vervoer en tickets!
Jouw dagje Efteling nog makkelijker geregeld? Koop dan online een Combi-ticket voor het OV en de Entree van de Efteling. Je kunt kiezen voor een Combi-ticket Bus + Entree Efteling. Deze is te koop in de webshop van Arriva. Of kies voor het Combi-ticket Trein + Bus + Entree Efteling in de Spoordeelwinkel van NS. In beide webshops kun je veilig betalen met iDEAL en er worden geen boekingskosten in rekening gebracht.

  • Combi-ticket Bus + Entree Efteling

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling en reis bovendien gratis met de bus! Een Combi-ticket busreis + Entree Efteling koop je voor 42 euro. Wist je dat de reguliere entreeprijs van de Efteling ook 42 euro is? Bovendien bespaar je met je busreis parkeerkosten. Waar wacht je nog op?

Koop online je Combiticket vanaf station Breda

Koop online je Combiticket vanaf station Tilburg of 's-Hertogenbosch

  • Combi-ticket Trein + Bus + Entree Efteling

In spoordeelwinkel van NS koop je voor slechts 45 euro een combi-ticket Trein + Bus + Entree Efteling!

Hoe reis jij met het OV naar de Efteling?

Vanuit Den Bosch en Tilburg (6 keer per uur) rijden bussen naar de Efteling. De bus van station Breda (lijn 802) rijdt uitsluitend tijdens vakantieperioden. Bekijk de actuele vertrektijden in onze reisplanner.

Of bekijk online de dienstregeling van de bussen vanaf station Tilburg, vanaf station ’s-Hertogenbosch of station Breda.

Overnacht je in het Efteling Hotel? Bussen 300 en 301 stoppen vlakbij. Stap uit bij bushalte Horst. Bosrijkgasten kunnen buslijn 300, 301, 800, 801, 802 of 136 naar de hoofdentree van de Efteling nemen; vandaaruit is het een paar minuten lopen naar Efteling Bosrijk.